Hvordan overføres bilag til økonomisystem?

Overførsel af bilag fra Digiflow til ERP-/økonomisystem

For at overføre bilag fra Digiflow til ERP-/økonomisystemet kan nedenstående vejledninger følges. Overførslen afhænger af hvilken integration man har.

Oversigt over synkroniseringsmulighederne ved de forskellige integrationer:

Overfør bilag til BC og NAV

1. Bilag skal være færdigbehandlet og ligge i Digiflow under mappen "Klar til overførsel"

2. Gå til NAV eller BC og åben Digiflow connectoren.

3. I Digiflow connectoren vælges "Import", hvorefter bilag i "Klar til overførsel" importeres.

4. Når importen er færdig vises en infoboks som fortæller hvor mange hhv. fakturaer og kreditnotaer der er overført samt hvis nogle bilag ikke kunne overføres (fejloverførsel).

Læs mere:

Import af bilag i NAV/Business Central

Sådan overføres bilag til NAV/BC

Eksport af data fra NAV/Business Central til Digiflow

Eksport af data fra NAV/BC til Digiflow

Overfør bilag til XAL og C5

1. Bilag skal være færdigbehandlet og ligge med status "Godkendt" samt have kladdenummer. Det kan findes under Søgning i Digiflow. Bilag lægger sig automatisk klar for overførsel til C5 og XAL, når de er godkendt og konteret.

2. For at importere bilagene ind i C5/XAL, gøres følgende: Vælg Kreditor -> Periodisk -> Digiflow -> Import.

Læs mere:

Import af bilag i C5/XAL

Sådan pverføres bilag fra Digiflow til C5/XAL

Eksporter data fra C5/XAL til Digiflow

Sådan eksporteres data fra C5/XAL til Digiflow

Overfør bilag til e-conomic

Under e-conomic-menuen i Digiflow har man mulighed for at overføre bilag fra Digiflow til e-conomic via knappen "Send kassekladde".

Læs mere:

Import af bilag til e-conomic

Overfør bilag til e-conomic

Eksport af data fra e-conomic til Digiflow

Send data fra e-conomic til Digiflow

Overfør bilag til UVskole

1. Gå til Købsfakturaer i UVskole

2. Tryk på ikonet for import af bilag (se billedet nedenfor)

Læs mere:

Digiflow Connector - UVskole

Synkronisér mellem UVskole og Digiflow

Overfør bilag til Helios

1. Bilag skal være færdigbehandlet og ligge i Digiflow under mappen "Klar til overførsel"

2. Åbne Helios-menuen i Digiflow. Vælg "Send kassekladde".

3. Importen er gennemført. Det kommer en tekst på skærmen som fortæller at bilagene er overført.

Læs mere:

Import af bilag - Helios

Importet af bilag fra Digiflow til Helios

Eksport af data fra Helios til Digiflow

Sådan eksporteres data fra Helios til Digiflow

Overfør bilag til KOMiT

1. Vælg Finans > Kasseklade

2. Klik herefter Import Digisense.

3. Herefter vil alle bilag fra Digiflow mappen "Klar til overførelse" overføres til KOMiT.

4. Bilagene placeres i kladde 3 og kan herefter håndteres som vaneligt. Der oprettes en linje til kreditorposten samt linjer til det relevante finanskonti der er valgt på bilaget.

Læs mere:

Import af bilag til KOMiT

Import af bilag til KOMiT