Import af bilag i C5/XAL

Sådan overføres bilag fra Digiflow til C5/XAL

Der dannes en kladdefil med de færdigbehandlede bilag, som kan indlæses i finanskladden der hedder Digiflow. Bilag godkendt mod indkøb og varer findes under Indkøb -> Dagligt -> indgangsbogen i C5 og Digiflow i XAL.

Sådan overføres bilag til XAL og C5

1. Bilag skal være færdigbehandlet og ligge med status "Godkendt" samt have kladdenummer. Det kan findes under Søgning i Digiflow. Bilag lægger sig automatisk klar for overførsel til C5 og XAL, når de er godkendt og konteret.

2. For at importere bilagene ind i C5/XAL, gøres følgende: Vælg Kreditor -> Periodisk -> Digiflow -> Import.

Du finder kladden, til finansbilag, her:

Du finder bilag godkendt mod indkøb/varer her: