Eksport af data fra NAV/Business Central til Digiflow

Eksport af data fra NAV/BC til Digiflow

Den data der ligger i Digiflow kommer fra jeres NAV/BC. Det vil sige at man i Digiflow ikke skal oprette og vedligeholde data. Det skal derimod gøres i NAV/BC som sædvanligt. Data fra NAV/BC sendes herefter til Digiflow.

Der kører en automatisk synkronisering, som opdaterer datagrundlaget i Digiflow. Det sker ca. én gang i timen.

Er der behov for at synkronisere data udenfor dette interval, er det også være muligt. Søg Digiflow connectoren frem, gå under handlinger og sende enten alt data til Digiflow eller blot den kategori, der ønskes synkroniseret.

NAV

Business Central