Import af bilag i NAV/Business Central

Sådan overføres bilag fra Digiflow til NAV/BC

Når man skal importere et bilag fra Digiflow og ind i NAV skal Digiflow connectoren anvendes.

Sådan overføres bilag til BC og NAV

1. Bilag skal være færdigbehandlet og ligge i Digiflow under mappen "Klar til overførsel"

2. Gå til NAV eller BC og åben Digiflow connectoren.

3. I Digiflow connectoren vælges "Import", hvorefter bilag i "Klar til overførsel" importeres.

4. Når importen er færdig vises en infoboks som fortæller hvor mange hhv. fakturaer og kreditnotaer der er overført samt hvis nogle bilag ikke kunne overføres (fejloverførsel).

Ved integration til Business Central er det også mulighed for at lave importen fra købsfakturaoversigten under Process > Digiflow import

Hvor placeres bilagene i BC og NAV?

Når bilagene er importeret til NAV fra Digiflow finde de i hhv. købsfaktura og købskreditnota oversigten. Det vil sige at Digiflow oprette en købsfaktura eller købskreditnota på baggrund af hvert bilag fra Digiflow.

Hvert købsdokument oprettes med den information der er godkendt i Digiflow og skal herefter bogføres.

Visning af bilag fra BC og NAV

Når købsdokumenterne er bogført følger der et link med ud på de afledte bogførte posteringer, så man hurtigt kan finde det relaterede bilag til posten.

Nedenfor ses et eksempel fra en kreditor post i BC: