Digiflow Connector - C5/XAL

Digiflow connectoren til C5/XAL

I jeres C5/XAL er der blevet installeret en Digiflow connector. Det er denne der styrer integrationen mellem C5/XAL og Digiflow.

Digiflow connectoren giver mulighed for automatisk synkronisering mellem Digiflow og C5/XAL.

Opdaterer man en kreditor, kontoplan, indkøb, etc..., i C5/XAL,  bliver dette synkroniseret med Digiflow automatisk.

Når man ønsker at indlæse bilag fra Digiflow til finanskladden eller indgangsbogen, bruger man import-knappen vist i billedet under.

Der er også mulighed for at lave en manuel synkroniseringskørsel, ved at vælge "Export data", som vist i billedet over.

Dette kræver dog at I har en native-setup af jeres C5/XAL.