Hvorfor kommer bilaget ikke til frigivelse hos 2. godkender?

Manglende frigivelse af bilag

Inden et bilag automatisk kan fordeles til 2.- og 3. godkendelse, skal der på brugerniveau opsættes prokuraflow. Dette gøres ved at følge nedenstående trin:

1. Gå til indstilling

2. Vælg fanen brugere

3. Vælg brugeren → fanen prokura. Her defineres hvem der skal være 2./3. godkender på den enkelte bruger.

4. Her kan enten vælges at oprette ny prokurapost eller rette i eksisterende

5. Afslut med "Gem indstillinger"

Er dette ikke sat op, vil 1. godkender også blive stemplet som 2. godkender i faktaboksen på bilaget:

Prokuraflowet er altid set ud fra den bruger der 1. godkender bilaget. Det vil sige at opsætning skal laves for de enkelte brugere, og der kan godt være forskellige 2./3. godkendere for brugerne.

For at en bruger kan registreres som 2./3. godkender, kræver det at brugeren har rollen 2. godkender. Det sættes op på brugeren under fanen Roller.