Glemt adgangskode - hvordan nulstiller jeg min kode?

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode, ønsker at lave en ny kode eller aldrig har fået tildelt én kan du følge nedenstående trin:

1. Gå ind på digiflow.dk

2. Vælge “Glemt adgangskode?”

3. Email, til oprettelse af ny adgangskode, sendes til din mail

Manglende adgang til mail som brugeren er oprettet med

Hvis brugeren ikke kan tilgå den mail som denne er oprettet med, så det muligt ændre mailen på brugeren, evt. til en privat mail, herefter nulstille adgangskoden og ændre mailen tilbage. Dette er dog kun nødvendigt hvis brugeren er oprettet med en "dummy"-email.