Ændring af betalingsoplysninger

Sådan retter du betalingsoplysninger på bilaget i Digiflow

For at ændre på betalingsoplysningerne for et bilag, kan du følge nedenstående vejledning. Det er kun bugere med rollen "Bogholder" som har rettighed til denne handling.

1. Vælg "Værktøjer" når du stå på bilaget

2. Vælg "Ret hoveddata"

3. Justér ønskede oplysninger og vælg "Gem"

For at rette hoveddata, må bilaget endnu ikke være godkendt i Digiflow. Er bilaget godkendet, vil det være nødvendigt først at slette det og herefter genskabe bilaget. Det vil nulstille bilaget og det vil være muligt at rette hoveddata og herefter behandle bilaget.