Udlægsapp og betalingsoplysninger

Håndtering af udlægsapp og betalingsoplysninger

Når en medarbejder indsender via vores app vil du blot kunne vælge betalingsmetode "Direct debet" hvis muligheden "Anvend betaligsoplysninger fra forrige betaling" er valg i UVskole (se længere nede).

Er det første gang men behandler et bilag fra pågældende kreditor skal man tilføje betalingsinformationerne for den enkelte kreditor/medarbejder.
Det skal du gøre ved, at vælge 'Kontooverførsel' og tilføje REGnr. + KONTOnr.

Bilaget importeres over i UVskole, hvor det kan bogføres. Herefter er det muligt at UVskole husker seneste gemte betalinger. Dette gøres ved at vælge muligheden  "Anvend betaligsoplysninger fra forrige betaling" på kreditorkortet i UVskole, som vist på billedet nedenfor.

Næste gang en medarbejder indsender bilag via udlægsapp'en skal du vælge medarbejderen under kreditor, men nu skal du vælge i 'Betalingsmetode' 'Direct Debit'. Når bilaget kommer over i UVskole husker den seneste betalingsinformationer.