Betalingsoplysninger fra Digiflow til e-conomic

Sådan oprettes betalingsoplysninger på posterne overført fra Digiflow

Når der overføres bilag fra Digiflow til e-conomic oprettes posterne i kassekladden "Digiflow". Betalingsoplysningerne der oprettes på bilaget følger nedenstående prioritering:

1. prioritet: Kreditor

Er der oprettet betalingsoplysninger på leverandøren i e-conomic, vil disse blive fulgt.

Hvis betalingstypen på kreditor peger på indbetalingskort, skal det i e-conomic tastes kortart og kreditornummer. Hvis tilgængeligt, vil Digiflow sende betalingsidentifikationen til e-conomic fra bilaget.

Er betalingsidentifikationen ikke tilgængelig vil betalingsoplysningerne oprettes som blanke, og de skal tilføjes manuelt.

2. prioritet: Digiflow bilaget

Er der ikke oprettet nogle betalingsoplysninger på leverandøren i e-conomic, så vil Digiflow oprettet posterne med betalingsoplysningerne fra bilaget.