Eksporter data fra C5 ogXAL til Digiflow

Sådan eksporteres data fra C5 og XAL til Digiflow

Eksport af data fra C5 til Digiflow sker automatisk, men intervallet afhænger af integrationen. Det vil også være mulighed for at aktivere synkroniseringen manuelt.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan data som kontoplan, kreditorer, indkøb osv. overføres fra C5 til Digiflow.

Automatisk synkronisering

SQL:

Synkroniseringer kører ca. hver 4. time.

Native:

En synkronisering aktiveres ved oprettelse, ændring eller sletning af data. Denne info sendes til Digiflow ca. 15 min. efter.

Manuel synkronisering

SQL:

Der er mulighed at få oprettet genveje som man manuelt, kan aktivere synkroniseringen. Dette vil kræve at brugeren har relevant login på C5 databasen.

Native:

Der kan laves en fuld synkronisering via kreditor/periodisk → Digiflow → Parameter → Export → Export → vinge af ud fra det man vil synkronisering → export.

Herefter går der ca. 15 min. inden data er sendt til Digiflow.