Installation (Anvender allerede Nemhandel Referenceklient)

Installation af Nemhandel Klient for eksisterende brugere

Nedenstående guide beskriver hvordan du installerer Digisense A/S Nemhandel Klient, hvis du allerede anvende Nemhandel Referenceklienten fra Erhvervsstyrelsen. Der er også en videogennemgang, som findes nederst på denne side.

1: Hent Nemhandel Klienten

Gå til digisense.dk/nemhandel, hvor klienten kan hentes

2: Installation

Når msi-filen med Nemhandel Klienten er hentet skal den åbnes. Herefter åbnes en installationsguide som skal følges.

Hvis Microsoft Defender SmartScreen kommer frem kan du følgende nedenstående 2 steps

1. Vælg "More info"

2. Tryk på "Run anyway"

3: Nemhandel Klienten er nu opdateret

Nemhandel Klienten er nu opdateret til version 4.0. I vil opleve at app'en har fået et lidt andet layout på genvejsknappen, men når programmet åbnes er det som I kender.

Tidligere behandlede bilag og opsætningen er flyttet med op i Nemhandel Klient 4.0.

4: Tjek om alt er installeret korrekt

Det er altid muligt i Nemhandel Klienten at gå under Hjælp > Nemhandel CheckTool. Er alle linjer grønne er alt installeret korrekt.

Videogennemgang: