Det er ikke muligt at slette en bruger, der har været aktiv i Digiflow. Dette skyldes, at systemet gemmer historik på de enkelte bilag om bl.a. Godkendere. Den information er relevant at bibeholde fx. ift. revision.
Brugere kan i stedet deaktiveres, hvis denne ikke længere skal have adgang til Digiflow.
Gå til Indstillinger
Vælg brugere
Udvælg brugeren der skal deaktiveres
Vælg fanen Indstillinger
Menuen "Aktiv" sættes til "Brugeren er deaktiveret"
Vælg "Gem indstillinger"
