Bogføring af Direct Debit i UVskole

Anvendes fx. ved bogføring af udlæg

Hvis der er valgt Direct Debit på bilaget i Digiflow, kan UVskole ikke automatisk bogfører disse bilag og vil melde fejl. Du kan følge nedenstående vejledning til bogføring af bilaget i UVskole:

Hvis betalingen er trukket i banken:

Er betalingen er trukket i banken kan du vælge ‘Er betalt’ under status på købsfakturaen og herefter bogfør.

Hvis det er et medarbejderudlæg:

Når det drejer sig om medarbejderudlæg, hvor der er indtastet REGnr. og KONTOnr. på kreditor i UVskole, skal man vælge Direct Debit som betalingsmetode i Digiflow når bilaget behandles fra Skannede bilag.

Når bilaget skal bogføres i UVskole vil den melde fejl når du markerer alle bilag og vælger "Bogfør valgte bilag". Alle Direct Debit bilag skal man åbne og vælge Bogfør.

Når der vælges Direct debet i Digiflow, vil sidst anvendte betalingsmetode (hvis opsat på kreditor) blive anvendt på fakturaen.