Vis bilag i NAV og BC

Sådan får du vist fakturaen i NAV og BC

Digiflow sender et bilagslink med over i både NAV og BC. Linket placeres på købsdokumentet samt det bogførte købsdokument. Derudover vil det være muligt i nyere versioner af NAV og BC også at finde linket på de bogførte poster.

Så generelt vil det altid være muligt at se fakturaen fra NAV og BC ved at navigere til den bogførte købsfaktura finde linket. Det findes enten som et indgående dokument eller som en kommentar.